ℹ️ Heeft u vragen?  Neem contact met mij op

06 - 24374437

Bel gerust met uw vragen

}

24/7 bereikbaar

Ik sta dag en nacht voor u klaar

pauline@rischen.nl

Stuur mij een bericht

Tarieven

Omdat iedereen zo zijn eigen wensen en ideeën heeft, is het lastig om een bedrag te noemen. Mocht u vooraf een idee van de kosten wensen, dan kom ik graag eerst bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Naar aanleiding daarvan, kan ik een indicatie van de kosten voor u maken.

Voor mijn dienstverlening bij een uitvaart reken ik een basistarief, gebaseerd op het aantal uren dat ik met de begeleiding van een uitvaart bezig ben. De voorbereiding van een uitvaart is gemiddeld 25 uur. Mijn uurtarief is € 85,-. Alle producten en diensten die ik bij derden betrek, zoals bijv. drukken van de rouwbrief, bereken ik aan u door. Na een eerste gesprek kan ik u een indicatie van de te verwachten kosten geven.

Een aantal weken na de uitvaart neem ik contact met u op en ontvangt u van mij een all-in factuur. Mocht u problemen hebben bij de betaling van het totale bedrag in één keer, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen.

Een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart


Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart en uw wensen en behoeften afweegt om zo een persoonlijke benadering te bereiken? Ongeacht uw geloofsovertuiging, en of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft,
bij mij bent u aan het juiste adres.