Heeft u vragen?  Neem contact met mij op
06 - 24374437
Bel gerust met uw vragen
24/7 bereikbaar
Ik sta dag en nacht voor u klaar
pauline@rischen.nl
Stuur mij een bericht

Tarieven

Image

Omdat iedereen zo zijn eigen wensen en ideeën heeft, is het lastig om een bedrag te noemen. Mocht u vooraf een idee van de kosten wensen, dan kom ik graag eerst bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Naar aanleiding daarvan, kan ik een indicatie van de kosten voor u maken.

Voor mijn dienstverlening bij een uitvaart reken ik een basistarief, gebaseerd op het aantal uren dat ik met de begeleiding van een uitvaart bezig ben. De voorbereiding van een uitvaart is gemiddeld 25 uur. Mijn uurtarief is € 85,-. Alle producten en diensten die ik bij derden betrek, zoals bijv. drukken van de rouwbrief, bereken ik aan u door. Na een eerste gesprek kan ik u een indicatie van de te verwachten kosten geven.

Een aantal weken na de uitvaart neem ik contact met u op en ontvangt u van mij een all-in factuur. Mocht u problemen hebben bij de betaling van het totale bedrag in één keer, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen.

Een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart en uw wensen en behoeften afweegt om zo een persoonlijke benadering te bereiken? Ongeacht uw geloofsovertuiging, en of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft, bij mij bent u aan het juiste adres.

Pauline Rischen

persoonlijke uitvaartbegeleiding

Herinneringen aan het verleden kleuren het heden

Over mij

In Zutphen is Pauline Rischen persoonlijke uitvaartbegeleiding gevestigd. Van hieruit ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider met een grote passie. Mijn werkgebied omvat onder andere Zutphen, Warnsveld, Eefde en Gorssel en overal waar men mij nodig heeft.

Contact mij

06 - 24374437
Bel gerust met uw vragen
24/7 bereikbaar
Ik sta dag en nacht voor u klaar
pauline@rischen.nl
Stuur mij een bericht

Bereikbaarheid

Voor het melden van een overlijden ben ik 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Voor afspraken en advies ben ik telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

U kunt mij altijd een email sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.