Heeft u vragen?  Neem contact met mij op
06 - 24374437
Bel gerust met uw vragen
24/7 bereikbaar
Ik sta dag en nacht voor u klaar
pauline@rischen.nl
Stuur mij een bericht

Over mij

Image

Herinneringen aan het verleden kleuren het heden

Ofwel dat wat je in het leven meemaakt, draagt ertoe bij hoe je in het leven staat. Het overlijden van een dierbare is zo'n moment dat bepalend kan zijn hoe de rest van je leven eruit gaat zien. Dan lijkt de tijd ineens stil te staan.

Afscheid nemen van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Een uitvaart met persoonlijk karakter kan nabestaanden kracht geven om verder te gaan. Mooie herinneringen en verdriet om het verlies mogen er zijn. Zij krijgen zo een waardevolle omlijsting.

Zo'n waardevolle omlijsting heb ik in mijn privéleven een aantal keren ook van heel dichtbij meegemaakt. Tijdens die ervaringen was ik steeds erg onder de indruk van de uitvaartbegeleiders. Zij zorgden voor een gevoel van rust in die hectische perioden, en gaven ons veel steun en ruimte om de dingen op onze eigen manier te doen. De uitvaarten die volgden waren stuk voor stuk zo mooi en persoonlijk, met zoveel respect en aandacht voor de overledene en de nabestaanden, dat ik toen dacht: 'Dat wil ik ook mogelijk maken'.

In 2007 heb ik de opleiding uitvaartbegeleider bij Marjon Klaassen afgerond en ik ben nog iedere dag blij dat ik dit mooiste vak van de wereld mag uitoefenen. Iedere familie die ik mag begeleiden is uniek, verschillend en heeft boeiende verhalen. Zutphen is mijn woonplaats, en hoewel ik dan ook veel in Zutphen en Warnsveld aan het werk ben, kan ik ook daar waar men in Nederland een uitvaart wenst, deze begeleiden.

Image

Bekijk hieronder een aantal artikelen

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider die handelt vanuit het hart en uw wensen en behoeften afweegt om zo een persoonlijke benadering te bereiken? Ongeacht uw geloofsovertuiging, en of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft, bij mij bent u aan het juiste adres.

Pauline Rischen

persoonlijke uitvaartbegeleiding

Herinneringen aan het verleden kleuren het heden

Over mij

In Zutphen is Pauline Rischen persoonlijke uitvaartbegeleiding gevestigd. Van hieruit ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider met een grote passie. Mijn werkgebied omvat onder andere Zutphen, Warnsveld, Eefde en Gorssel en overal waar men mij nodig heeft.

Contact mij

06 - 24374437
Bel gerust met uw vragen
24/7 bereikbaar
Ik sta dag en nacht voor u klaar
pauline@rischen.nl
Stuur mij een bericht

Bereikbaarheid

Voor het melden van een overlijden ben ik 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Voor afspraken en advies ben ik telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 23.00 uur.

U kunt mij altijd een email sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.